FAY CONSULTING
Werkwijze

Magnetiseren

Magnetiseren, doe ik op afstand, door mijn stem, mijn buik,
via foto's en via gedachten.

Ik geef je energie waardoor je anders in je vel gaat zitten, je gaat anders in het leven staan, ik breng je terug naar diegene die je werkelijk bent en hoort te zijn.

Door opvoeding, vrienden, school enz. zijn we soms niet meer wie we werkelijk zijn. Ik breng je weer terug naar je eigen ik. Ook krijg je meer lef, en over win je angsten.

Op een gegeven moment heb je mij niet meer nodig en doe je het op je eigen kracht, want die kracht heb ik je gegeven om de moeilijke tijd te doorstaan, je krijgt hierdoor inzicht in het hier en nu en waarom.

Ik behandel mensen met artrose, reuma, vermoeidheidsklachten, rugklachten en andere pijnen en ziekten. Onthou, een klacht die je al jaren hebt, kan niet in 1 behandeling weg zijn. Ik heb daar meerdere behandelingen voor nodig en mijn voorkeur gaat uit naar handoplegging.

Tarot

Ik leg een simpele tarot legging, waarin ik kan voelen en zien in welk proces u zit. Van hier uit kan ik u coaching geven.Ik geef u helderheid waardoor u makkelijker tegen bepaalde dingen aan gaat kijken.Ook kan ik kijken in het leven van uw medepartner of vriend omdat ze gesloten kunnen zijn en waardoor de kijk voor u hier op verruimd wordt.

 

Heldervoelend, helderhorend, helderwetend

Via heldervoelen, helderhoren en helderweten krijg ik informatie die jou op het juiste pad kan helpen en waarom je bepaalde dingen in je leven doet, of waarom je niet uit een relatie kan,( zielemaatjes). Ik geef alleen maar advies, u bent zelf de gene die er  wat mee doet of niet!!! 

 

Contact met overledenen

Soms krijg ik bij een sessie contact met een dierbare overledene, de overledene komen vanzelf naar mij toe om info te gegeven. Ik forceer het niet want dan geven ze verkeerde informatie. Vaak is de informatie zo verhelderend, dat je beter met de angsten,onzekerheden, verlatingen enz. in het leven om kan gaan.

 

Relatieproblemen, moeilijke echtscheidingen,
coachen, opvoeden kinderen

Doormiddel van heldervoelen, helderweten, helderhoren, tarot, magnetiseren, kan ik u tips

geven om uw scheiding makkelijker te doen verlopen.

Ook geef ik u advies in opvoeding/relatie hoe u het beste met u partner of met uw kind kan omgaan doormiddel van u inzicht te geven in de persoon of relatie.